Menu openen

Inspiratiecentrum

Inspiratiewinkel

In de winkel zijn producten te verkrijgen die je kunnen inspireren en/of ondersteunen  bij het (her) vinden van jouw balans. O.a. klankschalen, wierook en wierookhouders, etherische oliën, beelden, amuletten, sjaals, sieraden, kaartensets, voorwerpen met een spirituele betekenis. Van een (beperkt) deel van de producten zijn foto's geplaatst op de pagina "inspiratiewinkel". Hier zijn ook foto's geplaatst van Tibetaanse meubels. Dit zijn allemaal unieke oude stukken, vaak prachtig bewerkt. De meeste Tibetaanse meubels zijn niet in de winkel te bezichtigen. Heb je belangstelling voor een meubel, neem dan kontakt op voor meer informatie.

Benieuwd naar de winkel? Neem even contact op, dan maken we een afspraak. 

QiGong

QiGong is 1 van de 5 pijlers van de Traditionele Chinese Geneeskunde, gericht op het in balans brengen en houden van lichaam en geest. QiGong bestaat uit de volgende onderdelen:

QiGong helpt stress te bestrijden, ziekten te voorkomen, en fitheid en ontspanning te bevorderen. QiGong kun je vertalen als: "werken met (levens)energie" . QiGong bevordert de doorstroming van de bloedcirculatie en de energiestroom door de meridianen. Daarnaast traint het de gewrichten, pezen en spieren.

Door het beoefenen van QiGong voel je je meer ontspannen en in balans. Het geeft je een grotere kracht en een betere conditie. Je voelt je vitaler en opgewekter.

Bij inspiratiecentrum Joelle kun je QiGong op verschillende manieren beoefenen. Er zijn  wekelijkse lessen waarin Qigong vormen beoefend worden die vooral gericht zijn op verbeteren van  vitaliteit en  ontspanning. Daarnaast worden regelmatig cursussen aangeboden  waarbij een of meerdere specifieke bewegingsvormen geleerd worden. In de agenda kun je zien welke lessen op het programma staan. 

Wekelijks Qigong

Regelmatig de gedachtestroom stilzetten en de aandacht naar binnen brengen, helpt je om je, ook bij stress, lichamelijk en geestelijk fit te voelen. Iedere woensdagavond van 19.30 - 20.30 en op de donderdagochtend van 10.00 - 11.00 vindt een Qigong les plaats. We doen opwarmoefeningen, QiGong en meditatie. QiGong bestaat uit eenvoudige fysieke bewegingen, die iedereen gelijk mee kan doen. 

Wekelijks Meditatie

Iedere donderdagavond van 19.30 - 20.30 wordt een meditatie georganiseerd. Er worden diverse meditatie vormen aangeboden. 

Klankschalen

De klanken en trillingen van klankschalen hebben een sterk rustgevend en helend effect. Dit kan diepe ontspanning teweeg brengen. Regelmatig wordt een klankschaalconcert georganiseerd. Zie de Agenda voor de data en kosten.  Het is ook mogelijk een individuele afspraak te maken voor een klankschaalconcert of klankschaalmassage. De kosten voor een individuele klankschaalmassage: € 45,00

Individuele begeleiding

Soms raken we verdwaald in onze gedachten, meningen, opvattingen, en lukt het niet hier weer uit te stappen. Dan kan individuele begeleiding door een ervaren coach je helpen de verbinding te herstellen met waar het voor jou in het leven werkelijk om gaat. Je kunt altijd kontakt opnemen voor een (gratis en vrijblijvend) oriënterend gesprek.

Verblijf

Wil je wat langer verblijven op een plek waar je rust, ruimte, stilte kunt ervaren? Binnen het inspiratiecentrum is het mogelijk om 1 of meerdere nachten te verblijven, al dan niet met maaltijden inbegrepen. Je kunt deelnemen aan de activiteiten die in het centrum georganiseerd worden en/of een op maat gemaakt programma volgen. 

Laatste nieuws

Qigong: Iedere woensdagavond van 19.30 - 20.30 en iedere donderdagochtend van 10.00 - 11.00  

De inspiratiewinkel is geopend op afspraak.

 

 

Laatste nieuwsbrieven
Inschrijven nieuwsbrief