Menu openen

Over Elly

Persoonlijke ontwikkeling en groei is voor mij een levenslang thema. Het heeft mij altijd geïntrigeerd wat mensen, en dus ook mij, bezielt en beweegt, wat  nog onontdekt is, wat  vraagt om naar buiten te komen. Met vallen en opstaan blijf ik leren, zowel in de praktijk van alle dag, als door veel verschillende leerervaringen tijdens werk en opleidingen. Sinds 1999 werk ik als zelfstandig professional voor bedrijven op het gebied van Personeel & Organisatie: interim P&O opdrachten, coaching en conflictbemiddeling. In mijn praktijk zie ik steeds meer dat de waan van de dag ons dreigt te beheersen, en dat het moeilijk is om dicht te blijven bij dat wat ons werkelijk bezielt. Terwijl tegelijkertijd veel mensen op zoek zijn naar wie zij werkelijk zijn. 

Ik heb ondervonden hoe waardevol stilte is om jezelf en de wereld beter te leren kennen. En hoe belangrijk inspirerende mensen zijn om je in dat proces te ondersteunen. Graag bied ik nu op mijn beurt een plek waar mensen inspiratie en innerlijke rust kunnen ervaren.

Wanneer je jezelf niet tot stilte kunt brengen, wat zou je dan ooit nog wel kunnen leren? Hoe zou je ooit vrij kunnen worden?

Boeddha, ca. 500 VC

Laatste nieuws

Qigong: Iedere woensdagavond van 19.30 - 20.30 en iedere donderdagochtend van 10.00 - 11.00  

De inspiratiewinkel is geopend op afspraak.

 

 

Laatste nieuwsbrieven
Inschrijven nieuwsbrief